top of page

O kaip jūs „atsigaunate“ po kelionių?

Nors kelionės vienareikšmiai asocijuojasi su maloniomis akimirkomis, poilsiu, polėkiu ir motyvacija, visgi ne paslaptis, kad grįžus po kelionės, ypač ilgesnės, neretai norisi ir atgaivos – galbūt palepinti save kokiomis nors procedūromis, „atšviežinti“ odą po klimato pokyčių ar atsigauti, kad ir malonaus, bet nuovargio.


Paklausėme keliautojų, kaip gi jos po ilgesnių kelionių palepina save.


- Nepralenkiamu lyderiu tapo veido procedūros – kaukės. Mes jau įsitikinome, kad tam tikrai puikiai tinka Ellamé Hydro Complex kaukės. Oda iškart skaistesnė, gaivesnė, pailsėjusi. Mes jų ir į pačią kelionę neretai įsimetame.


- Geras miegas – dar vienas neatsiejamas komponentas. Ypač po ilgesnės kelionės autobusu ar ilgų skrydžių.


- Kelionės įspūdžių prisiminimai! Oi, kaip neretai grįžus apima „lengva depresija“, nenoras grįžti į realybę, tiesa? Na, bet nieko nepadarysi, gyvenimas tęsiasi toliau, kurkime naujas istorijas! Ir nebijokime retkarčiais bent mintimis sugrįžti į patirtus nuotykius, akimirkas (tam puikiai padeda užfiksuoti vaizdai – nuotraukos) – tai įlies pozityvumo. Juk leistis į naujus nuotykius dar tikrai bus progų.


- Kai kam užtenka naminio maisto! Ir nieko keisto, jis tikrai padeda suprasti organizmui, kad tarsi „komforto zona – namai“ jau čia, galima nurimti ir atsipalaiduoti. Ypač jeigu skrandis jautresnis svetimybėms.


- Jokio staigaus darbo! Ir tai tikra tiesa. Jei tik yra galimybių, leiskite organizmui „adaptuotis“ dar bent dienelę.


- Masažas – dar vienas būdas atsipalaiduoti prisiminus kelionėje patirtas akimirkas.


- Galiausiai, dušas arba vonia. Minkšta sofa, šiltas chalatas, skani arbata ir knyga ar žurnalas rankoje.


Ir nebijokime to „nuovargio“, nes po tam tikro laiko vis tiek išliks tik gražiausi prisiminimai. Na, tikri keliautojai supras :)

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page